nyirokmasszázs, infraszauna, izomstimuláció

A készülék a szervezet saját belső folyamatait optimalizálja a méregtelenítés, a fogyás elősegítése érdekében. Használatának nincs mellékhatása szemben az ilyen célra szedett gyógyszerekkel.

Egy gép, három kezelés

·  nyirokmasszázs

·  infraszauna

·  alakformálás

Nyirokmasszázs:

A ritmikus hullám masszázs a vér és nyirokkeringést aktiválja, hatására a sejtek közötti pango víz mennyisége csökken, a méreganyagok eltávoznak a nyirokrendszerbe, hatására  felgyorsul a bélmozgás, az emésztés aktívabbá válik.

·  aktiválja az immunrendszert

·  serkenti a salakanyagok elszállítását

·  megszünteti a nyirokpangást

·  segíti a sejtek és szövetek regenerálódását

·  vízhajtó, megszünteti az ödémát, csökkenti a narancsbőrt, fokozza a
vérkeringést

·  emésztési és kiválasztási problémák kezelése

Infraszauna:

Az infra fény egy hosszú hullámú infravörös fény, amely sajátossága, hogy képes behatolni a sejtek közé, ahol gyógyító, méregtelenítő hatást fejt ki. Az erős méregtelenítő hatásának köszönhetően hozzájárul a zsír anyagcsere fokozásához. Szemben a finn szaunával az infraszauna mélyebb sejt közötti térbe hatol, így a méregtelenítő, lúgosító hatás erősebb, így segíti elő a fogyást. Ez a funkció segíti a szövetregenerációt, gyulladáscsökkentő hatású, részt vesz az izomgörcsök fellazításában, fertőtlenítő hatású, segíti a sebhelyek  
gyógyulását.

Alakformálás, izomstimuláció:

Mikro áramos izomstimuláció, amely hatására a problémás testterületeken a felhelyezett tappancsok stimulálják az izommozgást, így aktiválódik a zsírégetés. A kezelés hatására a problémás testterületen centiméterekben mérhető csökkenés figyelhető meg már pár kezelés után.