kavitációs zsírbontás

vastagabb zsírpárnákra, nagyobb súlyfelesleg esetén

Vastagabb zsírpárnák, nagyobb súlyfelesleg esetén hatékony kezelés. A kötényhas, makacs zsírpárnák eltüntetésére az ideális megoldás.

A kavitáció egy fizikai jelenség, amely a folyadékokban buborékképződést hoz létre. A kavitációs zsírbontás egy ultrahangos kezelés, amely során a zsírsejtekben mikro buborékok képződnek. A nyomásváltozások hatására a buborékok szétfeszítik a zsírsejtek falát. Ez a folyékony zsír a nyirokrendszeren keresztül a vizelettel távozik. A kavitációs zsírbontás során az ultrahang keltette buborékok véglegesen megsemmisítik a zsírsejtek falát és mindezt műtéti és gyógyulási idő nélkül.

Fontos a kezelés után napi 2-3 liter folyadék fogyasztása, illetve 24 órás szénhidrát mentes táplálkozás annak érdekében, hogy ez a folyékony zsír és a salakanyagok távozzanak a szervezetből. Ezen felül, a kavitációs zsírbontást kötelezően kiegészíti egy elvezető kezelés, mely segíti a salakanyag távozását a szervezetből. Ellenkező esetben a savas közeg ödémásodást, rossz közérzetet okozhat.
LPG Lipomassage, vagy Fitvibe vibrációs tréning, vagy Nyomásterápia lehet a kiegészítő kezelés.
kavitációs zsírbontás heti 1 alkalommal történhet, alkalmanként 30 perc, ami 1 területre elegendő.

Egy kezeléssorozat  6-8  alkalomból áll, amely 1-2 ruhaméret csökkenést eredményez.