Testkezelések

Komplex módszerek a végleges zsírbontásért!

Ugye mennyire szörnyű és lehangoló érzés, hogy a legtöbb alakformáló kúra befejeztével szinte azonnal visszajön a felesleg, amit nagy lemondások és felesleges pénzkidobás árán sikerült leadni?

 

Ennek mostantól vége!
Ismerd meg a Cristal Spa testkezeléseit, melyek célja a test alakformálása, karcsúsítása, fogyasztása, harc a narancsbőr (cellulit), a striák és a megereszkedett bőr ellen, az egészségesebb méregmentes életvitel kialakítása és megtartása. Fedezd fel a sebészeti beavatkozást nem igénylő, tartós zsírbontás lehetőségeit!

 

FÁJDALOMMENTES, TARTÓS, GYORS, LÁTVÁNYOS!

 

Ahhoz, hogy a legoptimálisabb eredményt érjük el tapasztalt kollégáink az első alkalommal egy ingyenes konzultáción mérik fel a kezelendő problémát, valamint a kívánt eredménynek meg- felelően alakítják ki a számodra legoptimálisabb kezelési programot.

 

Hisszük, hogy tartós eredményt csak komplex módszerekkel érhetünk el, ezért szalonunkban LPG LipomassagetRádiofrekvenciás és Kavitációs zsírbontást kombinálva .Ahány probléma, ahány testalkat, annyi kúra állítható össze. Ahhoz, hogy a legoptimálisabb eredményt érjük el tapasztalt kollégáink az első alkalommal egy ingyenes konzultáción mérik fel a kezelendő problémát, valamint a kívánt eredménynek meg- felelően alakítják ki a számodra legoptimálisabb kezelési programot.

 

Ha biztosra is mehet, miért költene bizonytalan kimenetelű kezelésekre!

Egyénre szabott megoldások a legmodernebb
technológiákkal!

 

Sikeres alakformálás fogyasztásra tervezett, modern berendezésekkel!

Sikeres alakformálás fogyasztásra tervezett, modern berendezésekkel!Fogyni nem könnyű, különösen akkor nem, ha valakinek nincs ideje a rendszeres edzésre, rohanó életmódot folytat és be vannak táblázva a napjai. Ma már erre is van megoldás. A fogyasztásra tervezett modern gépek segítségével hatékony testkezeléseket lehet igénybe venni.

 

Kinek ajánljuk a fogyasztásra alkalmas testkezeléseket? Azoknak, akiknek nincs ideje naponta az ezdőterembe járni, azoknak, akiknek nincs kedve óraszámra izzadni és erőlködni, azoknak, akik az elfoglaltságaik mellett nem akarnak lemondani a csinos alakról és azoknak is, akik már feladták a próbálkozást és csalódtak a diéták többségében. Ha Ön is közéjük tartozik, akkor itt az idő, hogy az ígéreteket valóságra váltsa, és eredményesen változtasson a külsején!

 

Forduljon hozzánk bizalommal, próbálja ki az életmód és mozgásközpontunk kínálta lehetőségeket! A fogyasztást olyan kezelésekkel tudjuk véghezvinni, mint amilyen a kavitációs zsírbontás, a rádiófrekvenciás zsírbontás vagy az LPG.

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapon feltüntetett elérhetőségeink egyikén, és tudjon meg többet!
Keresse meg szolgáltatásaink közül a leginkább Önnek megfelelőt!


Zsírevő

nyirokmasszázs,
infraszauna,
izomstimuláció


LPG Lipomassage

narancsbőrre,
tonizálásra,
kötőszövet feszesítésre,
méregtelenítésre,
teljes testformálásra


Kavitációs Zsírbontás

vastagabb zsírpárnákra,
nagyobb súlyfelesleg esetén


Rádiófrekvenciás zsírolvasztás

helyi lerakódásokra,
a bőr feszesítésére


Kiegészítő otthoni ápoláshoz ajánljuk:


A termékek szalonunkban kaphatók!

Testkezelése Elektrokozmetika Tartós szőrtelenítés
Általános testkezelés LPG Endermolift Arcra
LPG Lipomassage Rádiófrekvencia arcra Testre
Zsírevő Mezoterápia mikrotűvel    
Kavitációs zsírbontás      
Rádiófrekvenciás zsírolvasztás      
       
       
       
Rólunk Árak Kapcsolat
Bio-Trend Beauty Kft.
+36 30 973 7545
info@cristalspa.hu
1141 Budapest Örs vezér útja 24.
Copyright © 2015 Bio-Trend Beauty Kft.