Általános testkezelés

Komplex módszerek a végleges zsírbontásért!

Ugye mennyire szörnyű és lehangoló érzés, hogy a legtöbb alakformáló kúra befejeztével szinte azonnal visszajön a felesleg, amit nagy lemondások és felesleges pénzkidobás árán sikerült leadni?

Ennek mostantól vége!
Ismerd meg a Cristal Spa testkezeléseit, melyek célja a test alakformálása, karcsúsítása, fogyasztása, harc a narancsbőr (cellulit), a striák és a megereszkedett bőr ellen, az egészségesebb méregmentes életvitel kialakítása és megtartása. Fedezd fel a sebészeti beavatkozást nem igénylő, tartós zsírbontás lehetőségeit!

FÁJDALOMMENTES, TARTÓS, GYORS, LÁTVÁNYOS!

Ahhoz, hogy a legoptimálisabb eredményt érjük el tapasztalt kollégáink az első alkalommal egy ingyenes konzultáción mérik fel a kezelendő problémát, valamint a kívánt eredménynek meg- felelően alakítják ki a számodra legoptimálisabb kezelési programot.

Hisszük, hogy tartós eredményt csak komplex módszerekkel érhetünk el, ezért szalonunkban LPG LipomassagetRádiofrekvenciás és Kavitációs zsírbontást kombinálva Fitvibe vibrációs tréningen végzett mozgással, különböző fiatalító arckezelésekkel és táplálkozási tanácsadással segítjük vendégeink megfiatalodását. Ahány probléma, ahány testalkat, annyi kúra állítható össze. Ahhoz, hogy a legoptimálisabb eredményt érjük el tapasztalt kollégáink az első alkalommal egy ingyenes konzultáción mérik fel a kezelendő problémát, valamint a kívánt eredménynek meg- felelően alakítják ki a számodra legoptimálisabb kezelési programot.

Ha biztosra is mehet, miért költene bizonytalan kimenetelű kezelésekre!

Egyénre szabott megoldások a legmodernebb
technológiákkal!

Cristal Spa - Életmód és mozgásközpont

Cristal Spa - Életmód és mozgásközpont

Hasznos tartalmakért iratkozz fel